Μοιραστείτε το

Νοιώθεις μόνος ή μόνη σου ;

Έχεις αγωνία για το μέλλον ;

Είμαι ο Νίκος Αυγερινός και πριν από 15 χρόνια μια μεγάλη ανατροπή στη ζωή μου με ώθησε να αρχίσω να κοιτάω μέσα μου και να ασχοληθώ με την αυτογνωσία και την Προσωπική Ανάπτυξη.

Τότε, ήμουν θυμωμένος με όλους και με όλα και νόμιζα ότι ήξερα ακριβώς για το τι μου έφταιγε ο καθένας.

Ώσπου, ένας φίλος μου σύστησε ένα Ψυχοθεραπευτή και εκεί ξεκίνησε το ταξίδι της αλλαγής μου.

Συνεδρίες, ομάδες ψυχοθεραπείας, εκπαιδεύσεις στην Ψυχοδυναμική Συμβουλευτική, τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) και πολλές ακόμα Εναλλακτικές και Ενεργειακές μεθόδους, και το χαμόγελο άρχισε να έρχεται πάλι στα χείλη μου.

Άρχισα να συνδέομαι με μένα, να κατανοώ τις καταστάσεις που με φόβιζαν και με άγχωναν και πλέον, 15 χρόνια μετά να ασχολούμαι και επαγγελματικά στον χώρο της Προσωπικής Ανάπτυξης και να είμαι κάθε μέρα ευγνώμων για τα δώρα της ζωής.

Πέρυσι άκουσα για την Γεωμετρία της Ψυχής.

Μια μέθοδο που βάσει της ημερομηνίας γέννησής μας, μας βοηθάει να γνωρίσουμε και να αξιοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητές μας.

Όταν διάβασα για πρώτη φορά την ανάλυση του χάρτη μου, μου προκάλεσε τέτοια έκπληξη και συνειδητοποιήσεις, που κατευθείαν γράφτηκα για να το παρακολουθήσω.

Ήταν μια αποκάλυψη! Συνειδητοποίησα τόσα πράγματα, ώστε τελικά το σπούδασα και για μένα αλλά και για να το μοιραστώ μαζί σου.

Η Γεωμετρία της Ψυχής είναι μια μέθοδος που λειτουργεί με το υποσυνείδητο και μας δίνει πληροφορίες για τον χαρακτήρα μας, τα ταλέντα μας, πως μπορούμε να βγάζουμε χρήματα, τι βάρη κουβαλάμε από το παρελθόν αλλά και τι θέλει η ψυχούλα μας για να είναι ευτυχισμένη.

Θα είναι χαρά μου να κάνουμε την ανάλυση του χάρτη της Γεωμετρίας της Ψυχής σου, να δουλέψουμε τις ενέργειές σου, να προχωρήσεις στη ζωή σου και να αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς !
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Μοιραστείτε το