Μοιραστείτε το

Φίλες, φίλοι, αγαπητοί συνεργάτες !

Πολλές και πολλοί με γνωρίζετε με διάφορους ρόλους. Ως φίλο, συνεργάτη, θεραπευόμενο, ιδρυτή της Όμορφης Ζωής, Σύμβουλο σε θέματα Ολιστικού Επιχειρείν.

Από το 2007 που μπήκα στον χώρο της Αυτογνωσίας τον λάτρεψα και έχω αφιερωθεί σε αυτόν προσωπικά και επαγγελματικά.

Και θεωρούσα ότι η αποστολή μου, να μεταδώσω γνώση στους ανθρώπους, υπερκαλυπτόταν μέσω της Όμορφης Ζωής.

Τα τελευταία δύο χρόνια όμως πύκνωναν οι εσωτερικές και εξωτερικές φωνές, κάποιες καταστάσεις στη ζωή μου, που μου έκαναν σαφές ότι θα πρέπει ο ίδιος να μεταδώσω ότι γνωρίζω, να βοηθήσω τους ανθρώπους να βοηθήσουν τον εαυτό τους.

Κάτι όμως με κράταγε αδρανή, κάπου ένοιωθα μικρός, αδύναμος, με περιορισμένες γνώσεις, χωρίς δυνατότητες γραφής και χίλιες δυο ακόμα δικαιολογίες.

Η τελευταία μου εκπαίδευση στη Γεωμετρία της Ψυχής, δεν μου άφησε πλέον άλλα περιθώρια.

Μου ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων τι θέλει η ψυχή μου, ποιος είναι ο χαρακτήρας μου, ποια είναι η αποστολή μου.

Με δύο λόγια, μου ξεκαθάρισε ότι: “Aρκετά εκπαιδεύτηκα και ίσως κρύφτηκα πίσω από άλλους. Ήρθε η ώρα να παρουσιαστώ και να βοηθήσω τον κόσμο. Έχω τις δεξιότητες, τις ικανότητες και είναι Ευθύνη μου να το κάνω”.

Με ταπεινότητα λοιπόν αλλά και περηφάνια επέλεξα σήμερα, την μεγαλύτερη και φωτεινότερη μέρα του χρόνου, το θερινό ηλιοστάσιο, να σας παρουσιάσω την ανανεωμένη μου ιστοσελίδα https://nikosavgerinos.gr/ και μια ιδιωτική ομάδα που ανοίγω στο Facebook, με τι άλλο όνομα, από το Η Ζωή μου, η Ευθύνη μου

Παίρνω λοιπόν την δική μου Ευθύνη και είμαι εδώ!

Να γνωριστούμε μεταξύ μας, να βρούμε παρέα να μας στηρίζει στους στόχους μας, να μιλάμε για αυτά που μας απασχολούν, γι αυτά που σπουδάζουμε ή θέλουμε να σπουδάσουμε, ποια βιβλία μας αρέσουν και ότι άλλο ζητήσετε από αυτή την ομάδα.

Φίλες και φίλοι,
Η προσωπική μου φιλοσοφία είναι ότι είμαστε Άνθρωποι.
Με ελεύθερη βούληση, ώστε κάθε στιγμή της ζωής μας να παίρνουμε την Ευθύνη μας και να επιλέγουμε εμείς και μόνο εμείς αν θα μεγαλουργήσουμε ή θα θυματοποιηθούμε.

Παίρνω λοιπόν την Ευθύνη μου να είμαι εδώ να μοιραστώ και να δεχτώ.

Όποιες και όποιοι επιθυμείτε θα χαρώ να πάρετε την Ευθύνη σας και να συμμετέχετε στην ομάδα Η Ζωή μου, η Ευθύνη μου ως μέλη αλλά και ενεργά ως διαμορφωτές των δημοσιεύσεων και της θεματολογίας της.

Ευγνώμων για το μέχρι τώρα ταξίδι,
Ανυπόμονος σαν παιδί για την συνέχεια!

Νικόλαος Αυγερινός


Μοιραστείτε το