Μοιραστείτε το

Πέμπτη 11 Ιουλίου, 20:00-21:30
Online

Η Holistic Business Academy παρουσιάζει την διακεκριμένη σύμβουλο επιχειρήσεων Μαρία Κοκκώνη σε ένα εργαστήριο για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία (Κ.Α.Ο)!

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024 και ώρα 20:00, μέσω της πλατφόρμας Zoom. Σκοπός του είναι να εισάγει τους συμμετέχοντες στις βασικές αρχές και έννοιες της Κ.Α.Ο, ενός εναλλακτικού οικονομικού μοντέλου που προωθεί τη βιώσιμη ανάπτυξη, την κοινωνική δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη.

Η Μαρία Κοκκώνη θα αναλύσει τους τρεις τομείς της οικονομίας, θα ορίσει την Κ.Α.Ο, θα παρουσιάσει τα οφέλη της και θα εξηγήσει γιατί η ανάπτυξή της προωθείται σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο. Επιπλέον, θα συζητήσει τους κοινούς πόρους και την “τραγωδία των κοινών”, καθώς και τη φιλοσοφία που διέπει την Κ.Α.Ο.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την Κ.Α.Ο και να εξερευνήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρει για τη δημιουργία βιώσιμων και κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων.

Η ομιλία διεξάγεται στην Holistic Business Academy, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που βοηθάει μικρομεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες να αναδεικνύουν τις δυνατότητες της επιχείρησής τους και να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Με την εγγραφή σου, αποκτάς δωρεάν πρόσβαση για επτά μέρες, για να παρακολουθήσεις την ομιλία και να δεις όλο το περιβάλλον της Holistic Business Academy, ώστε να διαπιστώσεις μόνη/ος σου αν είναι για σένα.

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024 | 20:00 – 21:30

Τόπος Διεξαγωγής: Online μέσω Zoom

Με την εγγραφή σου, αποκτάς δωρεάν πρόσβαση για επτά μέρες, για να παρακολουθήσεις το εργαστήριο και να δεις όλο το περιβάλλον της Holistic Business Academy, ώστε να διαπιστώσεις μόνη/ος σου αν είναι για σένα.

Μπορείς να σταματήσεις όποια στιγμή θέλεις πριν την ανανέωση και να επιστρέψεις όποτε το χρειάζεσαι πάλι!

Εγγράψου τώρα στην Holistic Business Academy και πάμε μαζί για την κορυφή!

Πληροφορίες
Νίκος Αυγερινός | 6936-703400 |  [email protected]

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Είπαν για τον Νίκο

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Μοιραστείτε το