Μοιραστείτε το

Μπήκα στον επιχειρηματικό κόσμο το 1993, με μια επιχείρηση Ηλεκτρονικών υπολογιστών και μετά με μια εταιρεία Συμβούλων για Δημόσιους φορείς.

Από το 2009 που μπήκα στην Αυτογνωσία, άρχισα να επιχειρώ με έναν πιο Ολιστικό τρόπο και απέκτησα και μια νέα αποστολή.

Να γνωρίσω σε όσο περισσότερο κόσμο γινόταν το πώς να επιχειρούν με έναν τρόπο που θα σέβονταν τον εαυτό τους, τους συνανθρώπους τους και το περιβάλλον. Όπως δηλαδή το εξασκούσα κι εγώ.

Όταν γνωστοποίησα την επιθυμία μου αυτή, άκουσα κάποια αρνητικά σχόλια και όλα περικλείονταν στο ότι: “Ο κόσμος των επιχειρήσεων είναι σκληρός”. Και η απάντησή μου συνήθως ήταν “Και τι με αυτό;” Στο χέρι μας είναι όλα!

Θα αναρωτιέσαι τώρα πώς μπορεί κάποιος να επιχειρεί πραγματοποιώντας το όνειρό του, σεβόμενος όλα τα παραπάνω αλλά ακόμα τις αξίες του, να προάγει εσωτερική αρμονία και παράλληλα να φέρνει κέρδη και συνεχή ανάπτυξη στην επιχείρησή του.

Σου απαντώ αρχικά με ερώτηση: Έχεις ακούσει το “Ολιστικό Επιχειρείν”;

Η λέξη “ολιστικός” προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό “ὅλος” (όλος), που σημαίνει “σύνολο” ή “ολόκληρο”. Στο πλαίσιο της επιχειρηματικότητας ο όρος “Ολιστικό Επιχειρείν” αναφέρεται στην προσέγγιση όπου λαμβάνονται υπόψη όλες οι διαστάσεις μιας επιχείρησης – οικονομικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές, ανθρώπινες και πνευματικές.

Αυτό σημαίνει ότι η επιχείρηση δεν επικεντρώνεται απλώς στη μέγιστη επίτευξη κέρδους, αλλά και στη βιωσιμότητα, την κοινωνική ευθύνη, την ευημερία των εργαζομένων, την καλύτερη δυνατή συνεργασία και επικοινωνία με τους πελάτες και τους προμηθευτές και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Κλείσε Τώρα τη δική σου Δωρεάν συνάντηση 20΄

Το Ολιστικό Επιχειρείν δεν αρκείται μόνο στα παραπάνω αλλά προάγει επίσης την εσωτερική αρμονία, υποστηρίζοντας την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων που συμμετέχουν στην επιχείρηση.

Καταργεί τις μεθόδους του παρελθόντος, που βασίζονταν σε οικονομικούς συνδυασμούς δύναμης και φόβου, και εισάγει καλύτερες αρχές όπως αυτές της Πίστης και της Συνεργασίας.

Αν είσαι από τους ανθρώπους που σέβονται τον εαυτό τους, τους συνανθρώπους τους και το περιβάλλον, από εκείνους που έχουν επενδύσει πολύ ώστε να γίνουν εξπέρ στο επάγγελμά τους, το Ολιστικό Επιχειρείν είναι ακριβώς για σένα.

Αν επιθυμείς η εργασία σου να εναρμονίζεται με τη ζωή σου και να συντονίζεται πλήρως με την αφθονία και το καλό σε όλα τα επίπεδα, τότε επιχειρήσου μαζί μου ολιστικά.

  • Διερεύνηση βιωσιμότητας της υλοποίησης της ιδέας σε επιχειρηματική απασχόληση

  • Αποτύπωση του Οράματος, της Αποστολής και της επαγγελματικής σου σύστασης

  • Εκπόνηση του Επιχειρηματικού Σχεδίου σου

  • Εκπαίδευση ή διαχείριση (για σένα) εφαρμογών, όπως MailerLite, Zoom, Calendly, Google profile, Filmora

  • Δημιουργία/διαμόρφωση εγγράφων και υποδειγμάτων σε Word, Excel, newsletters

  • Αυτοματοποίηση εργασιών και διαδικασιών

  • Οργάνωση, σχεδιασμό και εκτέλεση της διαφημιστικής προβολής σου

  • Γραφικά, επιμέλεια κειμένων και ebooks

  • Δημοσιεύσεις στα Social Media

  • Χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στις λειτουργίες της επιχείρησής σου!

Πάρε την Ευημερία σου και την Αφθονία σου
στα χέρια σου!
Κλείσε Τώρα τη δική σου Δωρεάν συνάντηση 20΄

Είπαν για τον Νίκο


Μοιραστείτε το