• Ζήτησα από τον Νίκο Αυγερινό να μου κάνει τον χάρτη μου (Γεωμετρία της Ψυχής), προσμένοντας ότι ίσως να μου έδινε κάποια απάντηση στο γιατί ένας βασικός μου στόχος δεν υλοποιείται παρά τις δράσεις που εγώ αναπτύσσω. Την απάντηση που ζητούσα την έλαβα!
  • Εκτός όμως από την επιτυχή αυτή έκβαση, για μένα ήταν εξίσου σημαντική η επαφή και η σχέση που είχα με τον Νίκο κατά τη διάρκεια της ανάλυσης του χάρτη μου. Η εξαιρετικά καλή επικοινωνία, η ευγένεια, το μοίρασμα, η ενσυναίσθηση και η γενναιοδωρία του Νίκου να μου προσφέρει ό,τι καλύτερο με γέμισαν με χαρά και αισιοδοξία.
  • Την εμπειρία μου με τον Νίκο τη μοιράστηκα με πολλούς δικούς μου ανθρώπους και τους προέτρεψα, χωρίς δεύτερη σκέψη, να δοκιμάσουν κι εκείνοι τη «γεωμετρία της ψυχής» καθώς σίγουρα θα έχουν κάτι να κερδίσουν από την γνώση που θα τους δοθεί, μέσω του χάρτη τους, για τον εαυτό τους και τη ζωή τους.
  • Επιπλέον και παράλληλα με όλα όσα ανέφερα παραπάνω τους πρότεινα τον Νίκο για να κάνουν αυτό το ταξίδι γιατί πιστεύω ότι είναι ένας πολύ ανοιχτός και χαρούμενος άνθρωπος και έχει όλη τη διάθεση να σταθεί δίπλα σε όποιον ζητήσει τη βοήθεια του για τις υπηρεσίες που προσφέρει (είτε αυτές αφορούν στην Προσωπική Ανάπτυξη είτε στο Ολιστικό Επιχειρείν).
  • Νίκο σε ευχαριστώ πολύ γι αυτό το υπέροχο ταξίδι! Να είσαι πάντα καλά!