Η συνεργασία μου με τον αγαπημένο πια, Νικόλαο Αυγερινό μέσα στο πλαίσιο του Ολιστικού Επιχειρείν, αποτελεί ταυτοχρόνως ένα πολιτισμικό σοκ και ένα απίστευτο ταξίδι εκμάθησης πεδίων που προσωπικά τα είχα εντελώς παρεξηγημένα, προσδίδοντάς τους ταυτόχρονα ένα αρκετά αρνητικό περιεχόμενο.

Ο Νικόλαος με την αστείρευτη υπομονή του με βοήθησε να μετατοπιστώ εσωτερικά και να ανακαλύψω ότι η επιχειρηματικότητα, οι ηθικές αξίες και  η πνευματικότητα δεν είναι διαφορετικοί κόσμοι με περιχαρακωμένα σύνορα όπου λειτουργούν εξ αντιθέτου.

Ακολουθώντας τις οδηγίες του και επιμένοντας στις ασκήσεις που δίνει, εννόησα ότι για να μπορώ να επιτελώ το έργο μου και να υπηρετώ τον σκοπό της ζωής μου, χρειάζεται να φροντίζω την επιχείρησή μου με την ίδια αγάπη και την ίδια χαρά που φροντίζω τους θεραπευόμενούς μου. Αυτό για μένα είναι το πιο δυνατό ξεκλείδωμα πάνω στο σύστημα των πεποιθήσεών μου.

Βαθιά ευγνώμων σε αυτή τη δουλειά που με διευκολύνει να εντοπίζω τους δικούς μου τρόπους παρουσίασης του έργου μου προς τα έξω μέσα από μια τάξη δράσεων που είναι απολύτως συμβατές με την αλήθεια μου και με τα όσα ως πνευματικό ον πρεσβεύω.

Ευχαριστώ πάρα πολύ.